Фудбалери Србије осетили земљотрес у Лос Анђелесу: Вибрирало је два-три секунда

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jan.2023, 15:50

Фудбалери Србије осетили земљотрес у Лос Анђелесу: Вибрирало је два-три секунда

Земљотрес који је погодио Лос Анђелес осетили су и фудбалери Србије, који се налазе у том граду и припремају за пријатељску утакмицу против селекције САД. Фото: PrtSc/ФСС „Мало се осетило, два-три секунда је завибрирало, ништа страшно. Играчи су у собама, спавају и припремају се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за сутрашњу утакмицу“, речено је Танјугу у ФСС.
Серија јачих земљотреса, од којих је први био јачине 4,2 степена, погодила је данас Малибу код Лос Анђелесу, око два сата после поноћи по локалном времену, саопштила је Америчка служба за геолошки надзор.
Пријатељска утакмица између САД и Србије игра се у четвртак од четири ујутро по српском времену.
Španija protiv Italije, a Holandija sa Hrvatskom u polufinalu Lige nacija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Србије осетили земљотрес у Лос Анђелесу: Вибрирало је два-три секунда се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.