Вучевић и Весић о реконтрукцији главног седишта РВ и ПВО

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jan.2023, 18:41

Вучевић и Весић о реконтрукцији главног седишта РВ и ПВО

Министар одбране Милош Вучевић састао се данас са министром грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Гораном Весићем у Команди Ратног ваздухопловства и ПВО. Фото: PrtSc/Instagram/milosvucevic_odbrana Тема данашњег разговора била је реконструкција тог здања у Земуну.
Састанку је присуствовао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << командант Ратног ваздухопловства и ПВО генерал-потпуковник Душко Жарковић, који је присутне упознао са стањем зграде Команде Ратног ваздухопловства и њеним историјатом, као и директорка Завода за заштиту споменика културе Града Београда Оливера Вучковић која је представила кључне сегменте на изради пројекта и указала на значај тог здања и важност његове реконструкције.
На састанку је сагледан досадашњи рад на пројекту реконструкције зграде и договорене су мере које ће бити предузете у наредном периоду како би се згради Команде Ратног ваздухопловства и ПВО вратио првобитни сјај.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_odbrana)


Brnabić: Cilj Nacrta zakona o unutrašnjim poslovima veća bezbednost građana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучевић и Весић о реконтрукцији главног седишта РВ и ПВО се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.