Жиру: Желим да завршим играчку каријеру у Милану

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jan.2023, 18:31

Жиру: Желим да завршим играчку каријеру у Милану

Фудбалер Милана и француски репрезентативац Оливије Жиру признао је данас да жели да продужи уговор са италијанским клубом. Фото: Танјуг/AP/Antonio Calanni „Преговарам са Миланом, договарамо се. Надам се да ћу у овом клубу да завршим играчку каријеру“, рекао је Жиру, преносе италијански >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << медији.
Жиру је у Милан стигао из Челсија 2021. године. Он је за италијански клуб одиграо 62 меча и постигао је 23 гола, а прошле сезоне је са Миланом освојио титулу у Серији А.
Жиру (36) је пре Челсија играо за Арсенал, Тур, Монпеље, Истр и Гренобл. За репрезентацију Француске наступио је на 120 мечева, а 53 пута се уписао у листу стрелаца.
Са селекцијом Француске освојио је титулу на СП 2018. године, а на недавном Мундијалу у Катару, Француска је у финалу поражена од репрезентације Аргентине после бољег извођења пенала.
OFK Beograd dobija novi pomoćni teren sa veštačkom travom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Жиру: Желим да завршим играчку каријеру у Милану се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.