Лајчак: Фајон и ја смо се сложили да Западни Балкан остане важан у агенди ЕУ

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jan.2023, 17:45

Лајчак: Фајон и ја смо се сложили да Западни Балкан остане важан у агенди ЕУ

Специјални изасланик Европске уније за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак изјавио је данас да је почео недељу радним састанком са министарком спољних послова Словеније Тањом Фајон. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић „Обавестили смо једно друго о нашим недавним путовањима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на Западни Балкан и сложили се да је кључно да тај регион остане високо на дневном реду Европске уније“, навео је Лајчак на Твитеру.
Претходно је словеначко Министарство спољних послова обавестило јавност о сусрету дипломата у Бриселу.
„Министарка Фајон сусрела се са специјалним изаслаником за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком. Разменили су погледе о ситуацији на Западном Балкану, посебно у светлу недавних посета Фајон Босни и Херцеговини, Црној Гори и Косову“, наводи се у саопштењу на Твитеру.
Aerodromi u Hrvatskoj se prilagođavaju za ulazak u Šengen

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лајчак: Фајон и ја смо се сложили да Западни Балкан остане важан у агенди ЕУ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.