Снег отежао саобраћај у Херцеговини, воз из Сарајева каснио три сата

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jan.2023, 20:52

Снег отежао саобраћај у Херцеговини, воз из Сарајева каснио три сата

Невреме и снежне падавине су данас сасвим обуставиле саобраћај преко Парка природе Блидиње у Херцеговини, а воз из Сарајева према Мостару каснио је више од три сата. Фото: Pixabay/pixel2013 У већем делу БиХ је саобраћај отежан и успорен, известио је Ауто мото савез у БиХ, преноси Хина.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Висина снега је у појединим деловима земља достигла 45 центиметара, а временска прогноза за БиХ најављује још снежних падавина.
Данашњи воз из Сарајева за Мостар је због обилних снежних падавина каснио пуна три сата, навеле су Железнице Федерације БиХ.
U Stokholmu održani protesti protiv Turske i nastojanja Švedske da uđe u NATO

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Снег отежао саобраћај у Херцеговини, воз из Сарајева каснио три сата се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.