Кинески епидемиолог: Други талас корона вируса мало вероватан

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jan.2023, 17:08

Кинески епидемиолог: Други талас корона вируса мало вероватан

Могућност поновног ширења ковида у Кини наредна два или три месеца је мала јер је 80 одсто становника имало корону, изјавио је Ву Цуњоу, главни епидемиолог у кинеском центру за контролу и превенцију болести. Фото: Танјуг/AP/Cha Song Ho Масовна путовања људи за време празничног раздобља >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Лунарне нове године могу проширити пандемију. Појачати заразе у неким подручјима, али други талас није вероватан у наредном раздобљу, навео је Ву.
У Кини је прошао врхунац броја оболелих од корона вируса. Изјавио је у четвртак званичник из националне здравствене комисије.
Према владиним подацима, у болницама је до 12. јануара од ковида преминуло близу 60.000 људи. Месец дана након што је Кина нагло укинула своју политику нулте стопе ковида.
U Egiptu otkrivena grobnica sa ostacima mumificiranih krokodila

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кинески епидемиолог: Други талас корона вируса мало вероватан се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.