Брнабић: Једини који је последњих деценија нешто урадио за Косово и Метохију је Вучић

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jan.2023, 17:05

Брнабић: Једини који је последњих деценија нешто урадио за Косово и Метохију је Вучић

Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је председник Србије Александар Вучић једини који је последњих деценија нешто урадио за Косово и Метохију и наш народ. Фото: Танјуг/Слободан Миљевић „Данас они који су 2001. пустили албанске терористе на слободу, 2004. ћутали >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на погром, а 2008. на проглашење независности. Који су 2010. преместили преговоре из УН у ЕУ. Довели до (по нас) катастрофалног мишлења Међународног суда правде – данас се ти јављају да кажу нешто о Косову“, написала је Брнабић на Твитеру.
Она је навела да је у питању „неподношљива лакоћа неодговорности“.
„Бесрамна жеља да се политички ућари, колико год тешка времена за Србију била.“, навела је Брнабић.
Orlić: U samozvanoj opoziciji apsolutno svi isti

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић: Једини који је последњих деценија нешто урадио за Косово и Метохију је Вучић се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.