Орлић: У самозваној опозицији апсолутно сви исти

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jan.2023, 16:52

Орлић: У самозваној опозицији апсолутно сви исти

Председник Народне Скупштине Србије и потпредседник СНС Владимир Орлић изјавио је данас да се још једном показало да су у самозваној опозицији, а суштински табору бившег режима, апсолутно сви исти. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић „Као јаје јајету: и ови леви и они десни, увек >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << истоветно дрвље и камење бацају на Александра Вучића. На баш све што он каже или уради, и то је једино што од њих можемо да чујемо на било коју тему. Увек је тако и било, јасно, јер су у штеточинској и деструктивној политици. Која је за Србију значила само пропаст сви они и били и остали исти. Зато ни данас никакве разлике нема између Вука Јеремића, Здравка Поноша, Бориса Тадића, Милоша Јовановића или Бошка Обрадовића. Истим су се лажима и истим увредама поново острвили на Александра Вучића. Као што годинама раде, по ко зна који пут и идентичним текстом“, рекао је Орлић.
Како је наведено у саопштењу, Орлић је нагласио да би они, како би уштедели време, „слободно могли убудуће да издају заједничко саопштење, па да га сви заједно и потпишу: ефекат би био исти, јер ни народ у Србији одавно не види никакву разлику међу њима“.
Vučić dobio poziv da prisustvuje sednici vlade u ponedeljak

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Орлић: У самозваној опозицији апсолутно сви исти се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.