Трикови који ће учинити да ваше омиљене фармерке трају годинама

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jan.2023, 16:00

Трикови који ће учинити да ваше омиљене фармерке трају годинама

Стручњаци су објаснили колико често треба да перете фармерке да би што дуже трајале. Поред тога, поделили су још неколико савета који вам могу помоћи да одржите фармерке. Фото:Pixabay/2goldi Стручњаци наводе да фармерке треба прати након сваког другог или трећег ношења.
Ипак, пазите >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да их не перете пречесто, јер ће им то скратити животни век.
Како да перете фармерке? Златно правило је да фармерке оперете у хладној води. Користите програм за деликатно прање како се влакна у панталонама не би оштетила. Када перете фармерке, увек их прво окрените наопачке. Што се тиче детерџената, никада не користите оне са јаким хемикалијама. Избегавајте употребу омекшивача јер они садрже додатне хемикалије и такође могу проузроковати оштећење тканине током времена. Немојте сушити фармерке у сушилици. Једноставно их оставите да се осуше на ваздуху у добро проветреном простору.
Tamna odeća vam izbledi nakon pranja? Ovi prirodni sastojci garantovano čuvaju boju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трикови који ће учинити да ваше омиљене фармерке трају годинама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.