Вучић: Никад боља попуна у војсци, понасан сам на наше оружане снаге

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Dec.2022, 14:52

Вучић: Никад боља попуна у војсци, понасан сам на наше оружане снаге

Председник Александар Вучић изјавио је данас да је поносан на припаднике наших оружаних снага код којих је видео јединство и опредељеност, као и жељу да се изврши сваки задатак који државно руководство пред њих буде поставило, и нагласио да је попуна у војсци никад боља. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Министарство одбране и војска Србије „Желим да кажем свим грађанима да сам поносан на наше оружане снаге и припаднике по питању овога што се догодило јуче, и што смо прецизно добили од њих (на седници Савета за националну безбедност) без икаквог увијања и лажи, у до сада најтежој и најозбиљнијој ситуацији – говори да се много тога променило у Србији“, истакао је Вучић.
Како је рекао, постоји никад боља попуна у гориву, храни и муницију, али и никад боља попуна у људству. „Потпуно неочекивано, јер увек очекујемо да када постоји неко кризно време да имамо четири одсто оних који се, како се то каже популарно у војсци, ‘скидају’. Јер, увек пронађу довољан разлог, некоме се не свиђа неко у политици, некоме је болесна тетка и слично. Користили су висока примања у појединим специјалним јединицама да би могли добро да живе, а нису били спремни за оно за шта су се школовали и били плаћени“, навео је Вучић.
„Овог пута, гледајући јуче припаднике наших оружаних снага којима сам врховни командант, готово сам заплакао, то нема везе са КиМ, просто сам био пресрећан када сам видео ту врсту јединства и опредељености и жеље да се изврши сваки задатаккоји државно руководство пред њих буде поставило. Поносан на њих и њихове породице, желим да има кажем једно велико хвала“, поручио је Вучић.
Ministar Vučević: Pravni osnov za slanje vojske postoji od 1999. godine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Никад боља попуна у војсци, понасан сам на наше оружане снаге се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.