Обрадовић: Асвел је фаворит, али мој посао је да подигнем екипу

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Dec.2022, 13:18

Обрадовић: Асвел је фаворит, али мој посао је да подигнем екипу

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је данас да је Асвел фаворит у предстојећем мечу 13. кола Евролиге. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Партизан је синоћ поражен у Љубљани од екипе Цедевита Олимпије 77:74 у 10. колу АБА лиге, док је Асвел убедљиво савладао екипу Париза >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 94:60 у француском првенству.
„Асвел у овај меч улази после победе у последњем колу Евролиге против веома јаке екипе Барселоне у гостима. Играли су и синоћ утакмицу и убедљиво победили у домаћем првенству. С обзиром на све околности, сигурно је да су они фаворити“, рекао је Обрадовић за званични сајт клуба.
Он је истакао да Партизан очекује тежак меч у Француској. „Играмо за свега 48 сати, али с друге стране и они су играли синоћ. Пробаћемо опет да реагујемо. Није лако кад изгубиш у веома кратком периоду пар утакмица у којима одлучује једна лопта. Да ли нападачки, да ли је скок или било шта, није лако. С те стране, наравно да је мој посао као тренера да пробам да дигнем екипу. Колико ћемо успети, видећемо“, истакао је Обрадовић.
Центар Партизана Ален Смаилагић навео је да екипа због згуснутог распореда нема ни времена, ни права, да тугује после пораза у Љубљани. „Морамо да мислимо позитивно и покушамо да извучемо све добро и све што може да нам помогне у сутрашњој утакмици. Морамо све мисли да окренемо ка утакмици са Асвелом. Они су екипа, која је у прошлом колу добила Барселону, играју у доброј форми и биће нам велики изазов да им се супротставимо. Верујем да можемо да се издигнемо после пар пораза и да сутра одиграмо добру утакмицу. Пуно би нам значила та победа у гостима“, нагласио је Смаилагић.
Утакмица између Асвела и Партизана игра се сутра од 20 сати.
Jelena Arunović: Ponosna sam na sve što smo ostvarile u ovoj godini

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обрадовић: Асвел је фаворит, али мој посао је да подигнем екипу се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.