Вучић са Срђаном Петровићем: Сваки Србин је поносан како сте се држали

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Dec.2022, 13:13

Вучић са Срђаном Петровићем: Сваки Србин је поносан како сте се држали

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас током разговора са власником винарије Срђана Петровића из Велике Хоче, коме су полиција и царина приштинских власти запленили крајем прошле недеље готово сво произведено вино, око 42.000 литара, да нема Србина који није био >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << поносан на то како се породица Петровића држала у тим тешким тренуцима и поручио му да не брину око направљеног губитка. Фото: Танјуг/Раде Прелић „За то немојте да бринете, што су вам направили губитак, они не знају разлику између Вранца, Прокупца, Гамеа, Грашевине и других сорти вина, па су измешали све“, рекао је Вучић у разговору са Срђаном Петровићем и његовом породицом.
Вучић је од Петровића добио на поклон његово метхохијско вино, које је показао пред камерама. „Ово је метхоијско црвено вино, купажа три сорте, Вранца, Прокупца и Гама, на коме пише Велика Хоча КиМ и Република Србија, биће да је то разлог што у просули вино“, рекао је Вучић и захвалио на поклону.
Вучић је рекао да његов отац има велику колекцију вина и да ће та флаша заузети специјално место у тој колекцији, у његовој породичној кући.
Ministar Vučević: Pravni osnov za slanje vojske postoji od 1999. godine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић са Срђаном Петровићем: Сваки Србин је поносан како сте се држали се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.