Данас почиње продаја јелки у Бечу

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Dec.2022, 12:22

Данас почиње продаја јелки у Бечу

У Бечу се током божићне сезоне прода 400.000 јелки. Ове године продаја почиње 12. децембра на 264 локације у граду. Фото: WikimediaCommons/Andrei Dan Suciu Избор дрвећа се креће од домаће јеле до данске смрче. У Бечу је омиљена јела због јарке боје и реалтивно тупих иглица. Већина јелки на штандовима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Бечу нуди се директно од локалних произвођача. Домаћа јела кошта између 10 и 35 евра по метру, а цена бодљикаве смрче се креће од десет до 25 евра.
Градске пијаце сваке године регулишу доделу простора за продају јелки, контролишу истицање цена и величину штандова. Како би јелка била зелена на Бадње вече, четинаре би требало оставити напољу након куповине уколико је могуће или купити непосредно пред Божић.
Izložba „Hari Poter“ u Beču (FOTO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас почиње продаја јелки у Бечу се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.