Роналдо: Гвардиола одбио да преузме Бразил, Диниз први кандидат за селектора

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Dec.2022, 11:53

Роналдо: Гвардиола одбио да преузме Бразил, Диниз први кандидат за селектора

Бивши бразилски фудбалски репрезентативац Роналдо признао је да је менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола био заинтересован да преузме селекцију Бразила. Фото: Wikimedia Commons/Renan Katayama Бразил је остао без селектора, пошто је Тите поднео оставку после елиминације у четвртфиналу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Светског првенства у Катару.
„Разговарао сам са Гвардиолом и његовим стручним штабом, али је он одлучио да продужи уговор са Манчестер ситијем. Фудбалском савезу Бразила би било тешко да постигне договор са Гвардиолом, пошто је он најплаћенији тренер на свету“, рекао је Роналдо за свој Јутјуб канал.
Он тврди да би Фернандо Диниз могао да буде нови селектор Бразила. „Мислим да ће сви да буду изненађени када буде објављено име новог селектора. ФС Бразила размишља о многим тренерима, а у игри су и неки странци. Сматра да би Диниз био атракција за бразилску репрезентацију. Он је тренер који гаји врхунски фудбал, који прави шоу“, истакао је Роналдо.
Диниз (48) је тренутно тренер Флуминенсеа, а пре тога, између осталих, водио је и Васко да Гаму, Сантос, Сао Пауло, Атлетико Паранаенсе.
Nejmar poslao poruku Titeu: Imali smo lepih trenutaka, ali i onih koji bole

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Роналдо: Гвардиола одбио да преузме Бразил, Диниз први кандидат за селектора се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.