Новак Ђоковић почео са припремама за наредну сезону

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Dec.2022, 11:16

Новак Ђоковић почео са припремама за наредну сезону

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић почео је са припремама за наредну сезону, коју ће почети на АТП турниру у аустралијском Аделејду. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Ђоковић је прве тренинге одрадио у шпанском Теремолиносу, а наредне недеље ће играти на егзибиционом турниру >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у Дубаију.
Овај град ће од 19. до 24. децембра бити домаћин „Светске тениске лиге“, егзибиционог турнира на коме ће учествовати најбољи тенисери и тенисерке света.
Српски тенисер ће бити групи под називом „соколови“ у којој су још Григор Димитров, Арина Сабаленка и Паула Бадоса. Ђоковић ће у 2023. години стартовати на АТП турниру у Аделејду, који почиње 2. јануара. Српски тенисер ће потом од 16. до 29. јануара играти на Аустралијан опену у Мелбурну.
FIFA: Nova lopta za završnicu SP u Kataru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новак Ђоковић почео са припремама за наредну сезону се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.