Због лошег времена лондонски аеродроми отказују или одлажу летове

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Dec.2022, 10:53

Због лошег времена лондонски аеродроми отказују или одлажу летове

Сви летови су обустављени на лондонском аеродрому Станстед након што је писта затворена због лошег времена, преноси Би-би-си. Фото: Pixabay/12019 Станстед је у недељу увече саопштио да је његова једина писта затворена како би се омогућило чишћење снега и да су сви летови обустављени.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Хитроу и Гетвик су такође отказали или одложили летове након што су снег, ледена киша и магла погодили Велику Британију.
Више од 50 летова отказано је на Хитроу у недељу, након што је ледена магла довела до ограничења од стране контроле ваздушног саобрац́аја у погледу броја авиона који могу да слете и полете током једног сата, наводи Би-би-си.
Жути метеоаларм и данас је на снази за Шкотску, Лондон и југозападну Енглеску, а очекује се да ће се наставити.
Возови такође касне, а возачима у овим деловима Велике Британије је издато упозорење да буду додатно опрезни након неколико саобраћајних несрећа на аутопуту.
Borelj: Pomažući Ukrajini, EU iscrpela svoje vojne zalihe

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Због лошег времена лондонски аеродроми отказују или одлажу летове се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.