Зашто је маникир у плавој боји најновији празнични тренд? 

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Dec.2022, 09:01

Зашто је маникир у плавој боји најновији празнични тренд? 

Јер одише елеганцијом и даје упечатљив изглед вашим ноктима. Фото: Pexels/Suzy Hazelwood Полако нам се приближавају празници, а манија за новогодишњим изгледом куца на вратима. Ни свет маникира није заобишло ово празнично расположење, те је плава боја, у свим својим нијансама, најпожељнији >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тренд.
Било да чекате Нову годину код куће, са пријатељима или, пак, идете на свечани догађај, плава боја као основа маникира, заиста, је упечатљив избор.
Уколико желите да се „играте“ са детаљима на својим ноктићима, плаву боју можете да комбинујете са златном, али и са тзв. бојом коже.
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зашто је маникир у плавој боји најновији празнични тренд?  се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.