Жиру: Надам се да ћемо да одбранимо титулу на СП

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Dec.2022, 14:51

Жиру: Надам се да ћемо да одбранимо титулу на СП

Фудбалски репрезентативац Француске Оливије Жиру изјавио је да верује да „триколори“ могу да одбране титулу светског шампиона, преносе француски медији. Фото: Танјуг/AP/Christophe Ena Француска је синоћ изборила пласман у полуфинале Мундијала у Катару, пошто је у четвртфиналу надиграла >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Енглеску 2:1. „Триколори“ бране титулу освојену пре четири године у Русији када су у финалу победили Хрватску 4:2.
„Ово је нешто посебно! Сјајно смо одрадили послове у одбрани, а дуел са Енглеском ме подсетио на онај са Белгијом на претходном Мундијалу. Знао сам да ће да дође тренутак, који је мени намењен, а Антоан Гризман је сјајно асистирао. Изузетно сам поносан на овај тим и надам се да ћемо одемо до краја“, рекао је Жиру, који је најбољи стрелац у историји француске репрезентације.
Француска ће у среду у полуфиналу СП играти против Марока, који је јуче победио Португалију 1:0. У другом полуфиналу у уторак се састају Хрватска и Аргентина.
Vinicijus: Vratićemo se jači nego ikada, Brazil će osvojiti SP 2026. godine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Жиру: Надам се да ћемо да одбранимо титулу на СП се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.