Кејн: Овај пораз страшно боли, али сам поносан на све саиграче

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Dec.2022, 14:16

Кејн: Овај пораз страшно боли, али сам поносан на све саиграче

Капитен енглеске фудбалске репрезентације Хари Кејн признао је да му је тешко пао пораз од Француске у четвртфиналу Светског првенства у Катару, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP/Abbie Parr Француска је савладала синоћ Енглеску 2:1, а Кејн је промашио пенал у 84. минуту за изједначење.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> „На свакој утакмици сам спреман да изведем једанаестерац или два. Пре него што приђем лопти, знам како ћу да изведем тај шут, а тако је и сада било. Први пенал сам одлично извео, други није било добро. Као капитен, морам то да прихватим. Овај пораз страшно боли, али сам поносан на све своје саиграче, јер смо одиграли добар меч. Добро смо играли на целом Мундијалу. Нажалост, идемо кући раније него што смо планирали“, рекао је Кејн.
Он је истакао да жели да Гарет Саутгејт остане селектор Енглеске.
„Не плашим се за ову генерацију играча. Имамо превише талента и напредујемо. Сви желимо да Саутгејт остане, има уговор, али ипак он мора да одлучи. Међутим, морам да кажем да је репрезентација од дана његовог доласка силно напредовала. Погледајте где смо сада, а где смо били раније. Понављам, сви се надамо да ће остати са нама“, закључио је Кејн.
Francuska u polufinalu Mundijala, Kejn tragičar kod Engleza (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кејн: Овај пораз страшно боли, али сам поносан на све саиграче се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.