Одлична игра Покушевског у поразу Оклахоме од Кливленда

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Dec.2022, 10:36

Одлична игра Покушевског у поразу Оклахоме од Кливленда

Кошаркаши Оклахоме поражени су од Кливленда са 110:102, а на гостовању им није много помогла ни сјајна ефикасност Гилџоса Александера ни нова одлична игра Алексеја Покушевског који је постигао трећи двоструки двоцифрен учинак у сезони. Фото: Танјуг/AP/Ron Schwane Српски интернационалац >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Алексеј Покушевски је меч завршио са 16 постигнутих поена уз 14 скокова и 5 асистенција, а Александер је био најефикаснији играч меча са 23 постигнута поена али је то њиховом тиму била слаба утеха у поразу.

Кливленд је на свом терену сигурно ушао у меч и водио већим делом утакмице, а гости су успели да пруже адекватан отпор само у трећој четвртини.
Тим Кливленда је обезбедио победу тимском игром, а чак петорица играча су имала двоцифрен шутерски учинак. Предводио их је Леверт са 22, док су Ален са 21 поеном уз 11 скокова и Мобли са 21 поеном и 12 скокова остварили по дабл-дабл учинак.
Оклахома је тренутно 12. на табели Запада са 11 победа и 15 пораза, док је Кливленд трећи на Истоку са скором 17:10.
На свом терену синоћ је славила и екипа Денвера над Јутом, а до победе их је новом сјајном игром предводио Никола Јокић остваривши четврти троструки двоцифрен учинак у сезони.
На гостовањима победе су остварили тимови Бруклина над Индијаном са 136:133 и ЛА Клиперси над Вашингтоном са 114:107.
Jokić tripl-dablom nadigrao Jutu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одлична игра Покушевског у поразу Оклахоме од Кливленда се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.