Твитер сутра почиње наплату сервиса „Твитер блу“

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Dec.2022, 10:18

Твитер сутра почиње наплату сервиса „Твитер блу“

Твитер ће сутра поново покренути обновљену верзију своје претплатничке услуге „Твитер блу“, а цена ће бити нешто већа за „Епл“ кориснике, саопштила је америчка компанија. Фото: Танјуг/AP/Gregory Bull, File Нова верзија ће дозволити корисницима да едитују твитове, аплоудују видео сминке >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << квалитета 1080п (фул ХД) и добију плаву ознаку да је верификован налог, пренео је Ројтерс.
Твитер није објаснио зашто је корисницима „Епла“ већа цена него осталима, али било је појединих медијских извештава да је америчка компанија тражила начине за компензацију накнаде која се наплаћују у „Епл продавници“.
Epl planira da deo proizvodnje premesti u Indiju i Vijetnam

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Твитер сутра почиње наплату сервиса „Твитер блу“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.