Затворен и административни прелаз Брњак

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Dec.2022, 20:47

Затворен и административни прелаз Брњак

Косовска полиција саопштила је данас да је поред административног прелаза Јариње, затворила за саобрaћај и административни прелаз Брњак због блокада Срба. Фото: Wikimediacommons/Julian Nyča Полиција је замолила грађане да за саобраћај користе друге административне прелазе, пренела је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „Газета еxпрес“.
На основу полицијских процена, као и из безбедносних разлога, док постоје блокаде на путу у правцу административног прелаза Берњак, косовска полиција је привремено затворила и ову тачку за саобраћај, наведено је у саопштењу.
Пошто су сада два административна прелаза на северу КиМ због барикада затворена за саобраћај, позивају се грађани да за саобраћај користе остале административне прелазе, пише у саопштењу.
Приштинска Коха пренела је раније да је косовска полиција саопштила да је привремено затворила пут који води до прелаза у Јарињу, након што су локални Срби блокирали неколико путева због хапшења бившег припадника косовоске полиције Дејана Пантића, који је 5. новембра заједно са својим колегама напустио ову институцију, а који је до тада био ангажован у полицијској станици у Косовској Митровици.
Na Jarinju kosovska policija ne dozvoljava ulazak vozilima i pešacima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Затворен и административни прелаз Брњак се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.