На Јарињу косовска полиција не дозвољава улазак возилима и пешацима

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Dec.2022, 19:11

На Јарињу косовска полиција не дозвољава улазак возилима и пешацима

Косовска полиција на прелазу Јариње брани улазак возилима и пешацима на КиМ. Улазак се не дозвољава ни пешице, пренео је Косово онлајн. Фото: Танјуг/AP/Visar Kryeziu Раније данас на прелазу Јариње ухапшен је бивши припадник косовоске полиције Дејан Пантић, који је 5. новембра заједно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са својим колегама напустио ову институцију.
Због његовог хапшења постављене су барикаде код Лепосавића и Рудара и окупили су се грађани који желе да спрече његово пребацивање у Приштину.
На лицу места присутни су и Еулекс и Кфор.
Приштинска Коха пренела је у међувремену да је косовска полиција саопштила да је привремено затворила пут који води до прелаза у Јарињу, након што су локални Срби блокирали неколико путева због хапшења Пантића.
U Srbiji počeo postupak VTO sa doniranim ćelijama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Јарињу косовска полиција не дозвољава улазак возилима и пешацима се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.