Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Dec.2022, 18:31

Ердоган: Било је покушаја да се Турска искључи из глобалног поретка

Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган изјавио је данас да је у протеклом периоду било покушаја да се Турска искључи из глобалног поретка. Фото: Wikimedia Commons/Senat RP/Polish Senate Ердоган је истакао да је јасна сврха замки које су столећима постављане Турској, а циљ је био да се Анкара искључи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << из светског политичког и економског поретка.
Турска је остварила велики напредак у последњих 20 година, а циљ је да постане једна од десет најјачих држава у свету, рекао је Ердоган на свечаној церемонији отварања неколико инфраструктурних пројеката у турском граду Самсуну.
„У свакој кризи ослањали смо се на властиту снагу и наш потенцијал смо користили још више“, указао је Ердоган на отварању државне болнице, пута и кампуса у Самсуну, пренела је Анадолија.
Rumunska mornarica deaktivirala minu u Crnom moru u blizini Konstance

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ердоган: Било је покушаја да се Турска искључи из глобалног поретка се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.