Луис ван Гал више није селектор Холандије

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Dec.2022, 13:32

Луис ван Гал више није селектор Холандије

Селектор фудбалске репрезентације Холандије Луис ван Гал после пораза од Аргентине у четвртфиналу Мундијала у Катару саопштио је да више неће обављати ту функцију. Фото: Танјуг/AP Photo/Thanassis Stavrakis Холандија је поражена од Аргентине у четвртфиналу после пенала – 2:2 (4:3). Холандски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << стручњак је репрезентацију водио на 20 утакмица и до синоћ није знао за пораз.
„Прво и најважније, нећу наставити даље. Ово је био мој последњи меч у трећем мандату на селекторској клупи. Нисмо изгубили ниједан меч, не знам колико смо добили, али можете да изгуглате ‘Луј ван Гал, холандски тим“, па да сами видите гол-разлику. Гледам све на позитиван начин. Уз Енглеску смо били једини непоражени тим, а ни овога пута нисмо поражени. Били су то само једанаестерци. Оно што остављам иза себе је сјајна група момака, ово је био врло сложан тима, са доста талента. То што нисмо поражени је с разлогом. Играли смо и против најбољих репрезентација, иако су оне пре нас елиминисане у такмичењу“, изјавио је Ван Гал синоћ на конференцији за медије.
Evropski klasik, Portugal protiv najvećeg iznenađenja Mundijala

 
 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Луис ван Гал више није селектор Холандије се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.