Европски класик, Португал против највећег изненађења Мундијала

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Dec.2022, 11:37

Европски класик, Португал против највећег изненађења Мундијала

Други полуфинални пар Светског првенства добићемо данас, када су на програму две утакмице. Фото: Танјуг/AP Photo/Abbie Parr Најпре се од 16.00 састају Мароко и Португал, док ће у вечерњем термину од 20.00 снаге одмерити Енглеска и Француска. Португал и Мароко су до четвртфинала стигли после >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << изненађујућих резултата – европска селекција је декласирала Швајцарску (6:1), док је афрички тим елиминисао Шпанију после пенала.
Ове две репрезентације састале су се последњи пут пре четири године у Русији, када је Португал славио резултатом 1:0, голом Кристијана Роналда.
Капитен Португала налази се у фокусу, због чињенице да је изгубио место у стартној постави. То је заузео млади Гонсало Рамос, који је постигао хет-трик против „сајџија“.
Поред овог сусрета, у европском дербију састаће се Енглеска и Француска, први пут у званичном мечу од оног на Европском првенству 2012, када су ремизирали 1:1.
Од тада су играли два пута утакмице пријатељског карактера. Енглеска је славила 2015. (2:0), док је Француска победила 2017. резултатом 3:2.
Победници ових дуела састаће се у полуфиналу у среду од 20.00 часова.
Подсетимо, тамо се већ налазе Аргентина и Хрватска, који играју у уторак у 20.00 часова. Neto: „Idiote, ovo je potpuna sramota“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Европски класик, Португал против највећег изненађења Мундијала се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.