Нето: „Идиоте, ово је потпуна срамота“

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Dec.2022, 10:48

Нето: „Идиоте, ово је потпуна срамота“

Бразилска јавност била је оштра према одлазећем селектору Титеу након елиминације са Светског првенства.
„Кариоке“ су изгубиле од Хрватске у четвртфиналу, после пенала, у којем главна звезда Нејмар није ни стигао да изведе једанаестерац. Фото: Танјуг/AP Photo/Darko Bandic Критички >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << настројен, можда и више него што треба, био је бивши фудбалер Нето. „Готово је! Ово је Титеова грешка. Потпуна срамота. Ку**ин син није дао Нејмару да изводи једанаестерац. Најбољем извођачу једанаестераца на свету ниси дао да шутира. Бестидни човече“, рекао је Нето и додао:
„Ти си идиот. Срамота од тренера. Најгори тренер у историјии бразилске фудбалске репрезентације. Не заслужујеш да будеш ту. Завршио си са земљом, земљом која пати, где људи плаћају по 300 реала за дрес“.
Тите је нешто касније и објаснио зашто Нејмар није шутирао пенал.
„Он је пети извођач, одлучујући. Играч који има квалитет и карактер да преузме одговорност под притиском“, пробао је да објасни Тите.
Englezi zataškali aferu: Reprezentativac otišao iz Katara

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нето: „Идиоте, ово је потпуна срамота“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.