Одржан концерт фолклорног ансамбла „Вила“ у КС „Барка“ (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Dec.2022, 10:00

Одржан концерт фолклорног ансамбла „Вила“ у КС „Барка“ (ФОТО)

Пети традиционални концерт фолклорног ансамбла „Вила“одржао се 09. децембра у КС „Барка“. Фото: Градске инфо Концерт је почео у 19.00 часова, а улаз за све заинтересоване био је слободан. Атмосферу у КС „Барка“ додатно је уприличила хорска и оркестарска група фолклорног ансамбла, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << као и солисти.
Песме које су се изводиле су народне песме, традиционалне за ове крајеве, сачуване и преношене вековима.
Фолклорни ансамбл „Вила“ из Новог Сада основан је 1998. године. Добитник је многих међународних признања и припада српском културно – уметничком друштву „Железничар“ које постоји 88 година, а чији је оснивач и Епархија бачка.
У репертоар су такође укључене и игре других народа који живе у Републици Србији.
Концерт је настао у организацији удружења и Града Новог Сада. Фото: Градске инфо Фото: Градске инфо Фото: Градске инфо Фото: Градске инфо Фото: Градске инфо Фото: Градске инфо Фото: Градске инфо Фото: Градске инфо Фото: Градске инфо „Градске инфо“ и „Cineplexx“ вам поклањају две карте за филм „Ламборгини: Човек који је створио легенду“

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одржан концерт фолклорног ансамбла „Вила“ у КС „Барка“ (ФОТО) се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.