Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Dec.2022, 19:30

Стабилократија: Пакао Пацифика

Рат на Пацифику почео је јапанским нападом на Перл Харбор , 7. децембра 1941. Иако се оквирно може гледати као сукоб у Другом светском рату, рат на Пацифику имао је важан утицај на послератно стање не само на простору Пацифика него и читавог света. Окончан је 1945. године, бацањем атомских >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << бомби на јапанске градове Хирошиму и Нагасаки што је узроковало безусловну капитулацију Јапана 2. септембра 1945.
О немилим догађајима на Пацифику током другог светског рата у новој емисији „Стабилократије“ разговарају Предраг Рајић и проф. др Растислав Стојсављевић.
Stabilokratija: Nju dil Frenklina Ruzvelta (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стабилократија: Пакао Пацифика се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.