Пољски тенисер Мајхшак позитиван на допинг

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Dec.2022, 18:53

Пољски тенисер Мајхшак позитиван на допинг

Тенисер Камил Мајхшак позитиван је на недозвољене суспстанце. Пољак се огласио на друштвеним мрежама саопштењем после изненађујуће вести. Фото: Танјуг/AP/Steve Christo, File Мајхшак је у саопштењу рекао да никад није свесно користио допинг, те да је ова вест за њега прави шок.
„Никада >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нисам свесно узимао никакву илегалну супстанцу. Имам невероватно тужне вести да поделим са свима. Тестиран сам позитивно на антидопинг тестовима током октобра и новембра 2022. године. Прво, никад свесно нисам узимао супстанце које су забрањене. У овом моменту немам идеју како се ово десило, ово је велики шок за мене. Почињем најтежу битку у животу. Битку за доказивање невиности и повратак спорту који волим. Ово је највећи шок. Започео сам најтежу борбу у свом животу, борбу да докажем своју невиност“, написао је 77. тенисер света.
pic.twitter.com/PiF36I2WMW
— Kamil Majchrzak (@KamilMajchrzakk) December 8, 2022

Да подсетимо, недавно је због допинга суспендована и бивша најбоља тенисерка света Симона Халеп.   
Kirjos o Đokoviću: Turniri nisu isti bez Novaka, najbolji igrač na svetu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пољски тенисер Мајхшак позитиван на допинг се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.