Ивановић: Једна лопта је одлучила победника

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Dec.2022, 11:25

Ивановић: Једна лопта је одлучила победника

Партизан је веома добро кренуо, а ми смо се вратили и потом смо контролисали утакмицу, изјавио је тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић након победе против Партизана 76:73 у првом историјском вечитом дербију у Евролиги. FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ „Водио сам дербије у Шпанији >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и Грчкој, али ово је нешто специјално. Честитао сам навијачима Партизана, било је право навијање. Да може да потраје тако па да сви уживамо у кошарци. Мени је тешко мотивисати играч за друге утакмице, али против Партизана сви хоће да играју. Морам да их смирим, а не да им дижем адреналин. Једна лопта је одлучила“, изјавио је Ивановић.
Додао је да дерби јесте важна утакмица али да има још много да се игра до краја сезоне.
„Немојте да мислите да смо најбољи, дуга је лига. Наш менталитет је да у сваку утакмицу улазимо као да можемо да је победимо. Можемо да имамо и низ пораза, потребно је бити реалан. Лига је дуга и нормално је да буде успона и падова. Стрпљење, видећемо на крају сезоне“, закључио је тренер Црвене звезде.
Željko Obradović nakon poraza: Preuzimam odgovornost za ovu utakmicu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ивановић: Једна лопта је одлучила победника се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.