Светско Првенство: Данас на програму прве утакмице четвртфинала

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Dec.2022, 11:20

Светско Првенство: Данас на програму прве утакмице четвртфинала

На Светском фудбалском првенству у Катару, данас ће бити одиграни први мечеви четвртфинала између Хрватске и Бразила, односно Аргентине и Холандије.
Фото: Танјуг/AP Photo/Thanassis Stavrakis Утакмица између селекција Хрватске и Бразила на програму је од 16 часова, док ће Аргентина и Холандија >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << свој меч играти од 20 часова.
Репрезентација Хрватске је у осмини финала елиминисала Јапан после бољег извођења пенала, док је селекција Бразила рутински победила Јужну Кореју са 4:1.
Аргентинци су се пласирали у четвртфинале Мундијала после победе над Аустралијом од 2:1, док је репрезентација Холандије била боља од селекције САД-а резултатом 3:1.
Željko Obradović nakon poraza: Preuzimam odgovornost za ovu utakmicu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Светско Првенство: Данас на програму прве утакмице четвртфинала се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.