Белоруси и Руси могу на Аустралијан опен, али без обележја

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Dec.2022, 10:31

Белоруси и Руси могу на Аустралијан опен, али без обележја

У главни жреб за Отворено првенство Аустралије у тенису које ће бити одржано у јануару 2023. године уврштени су и руски и белоруски тенисери. Фото: Танјуг/AP Photo/Frank Franklin II Арина Сабаленка, Дарија Касаткина, Вероника Кудерметова, Данил Медведев, Андреј Рубљов заузели су своја места >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и наћи ће се међу носиоцима. Само што поред њиховог имена не стоји име земље из које долазе, сазнаје Спутњик.
Руси ће моћи да учествују на првом календарском гренд слему као неутрални такмичари. Ова информација се појавила само дан након што се појавила вест да ће Руси највероватније моћи да учествују и на Вимблдону.
Данил Медведев и Андреј Рубљов су у врху главног жреба, као седми и осми носилац. Само што поред њиховог имена нема руске заставе и не наводи се изме земље. Карен Хачанов, Аслан Карацев и Роман Сифујулин такође су заузели своје место на жребу.
Када су руске тенисерке у питању, представљено је њих чак 11, а предводе их Касаткина и Кудерметова, Александрова, Самсонова, Пављученкова, Потапова, Калинскаја, Родина, Блинкова, Рахимова и Грачева.
Zverev ponovo na terenu nakon šest meseci

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Белоруси и Руси могу на Аустралијан опен, али без обележја се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.