Папа заплакао током молитве говорећи о патњи Украјинаца

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Dec.2022, 19:20

Папа заплакао током молитве говорећи о патњи Украјинаца

Папа Фрања заплакао је данас, док је током молитве на Шпанским степеницама у Риму говорио о патњи украјинског народа, јавио је Ројтерс. Фото: Танјуг/AP/Gregorio Borgia У тренутку док је говорио о Украјинцима, папи је глас задрхтао и морао је да се заустави на око 30 секунди док му се глава >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тресла, после чега му се глас прекинуо, наводи британска агенција.
Када је више хиљада окупљених, међу којима су били и представници цркве и обични верници, схватило да су папу савладале емоције, почели су да му аплаудирају, охрабривши га да настави говор.
После дуже паузе, поглавар Римокатоличке цркве је наставио молитву, пренео је АП. „Данас сам хтео да поделим с вама захвалност украјинског народа“, рекао је папа пре него што је прекинуо говор савладан емоцијама, после чега је наставио:
„Уместо тога, још једанпут морам да вам пренесем молбе деце, старијих људи, очева и мајки, младих људи те напаћене земље, која толико пати“.
U Briselu dogovorena saradnja severnoevropskih zemalja o migraciji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Папа заплакао током молитве говорећи о патњи Украјинаца се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.