Стерлинг се враћа, хоће да игра против Француске

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Dec.2022, 14:08

Стерлинг се враћа, хоће да игра против Француске

Нападач Челсија Рахим Стерлинг затражио је од Фудбалске асоцијације Енглеске (ФА) да се врати у репрезентацију. Која игра на Светском првенству у Катару. Фото: Танјуг/AP Photo/Ashley Landis Стерлинг је морао да напусти камп репрезентације уочи меча осмине финала СП са Сенегалом. Он се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << вратио у домовину, јер је његова породица нападнута и опљачкана у Лондону.
Наводи се да је фудбалер Челсија морао да се врати у Лондон, јер је његова породица била угрожена.
Полиција тренутно истражује цео случај, али још нико није ухапшен.
Стерлинг је на Мундијалу одиграо два меча за Енглеску против Ирана и САД-а. Он очекује да се врати у Катар и да буде у конкуренцији за тим на мечу четвртфинала СП против Француске, који ће бити одигран у суботу од 20 сати.
ФА наводи да ће нападач Челсија већ сутра бити на располагању селектору Енглеске Гарету Саутгејту у тренинг кампу у Ал Вакри.
Утакмица четвртфинала СП између Енглеске и Француске биће одиграна у суботу од 20 сати.
Tite: Mi smo zemlja koja strastveno voli fudbal

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стерлинг се враћа, хоће да игра против Француске се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.