Данас почела сезона скијања на Копаонику

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Dec.2022, 13:45

Данас почела сезона скијања на Копаонику

Ски сезона на Копаонику данас је званично отворена бесплатним скијањем на стазама Караман гребен и Мало језеро, саопштила су Скијалишта Србије. Фото: WikimediaCommons/joxy 1993 Наводи се да су уз изузетно неповољне временске услове због високе температуре и кишу, Скијалишта успела да припреме >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << две стазе да би ски сезона почела.
Званичан ски опенинг трајаће до недеље. Скијаши ће од 9. до 11. децембра моћи да купе ски карте са попустом од 30 процената.
Скијалишта наводе да су оснежене стазе Бела река 1 и Бела река 2, тако да ће скијаши имати прилику да уживају у спусту низ најдужу стазу на Копаонику.
Ове стазе прати гондола Брзеће-Мали Караман која повезује туристичко насеље Брзеће са центром Копаоника.
За нову сезону Скијалишта нису мењала цене ски паса. Сви заинтересовани могу да остваре пет процената попуста на цену куповином преко веб шопа.
Додају да попуст важи до краја скијашке сезоне.
Završetak radova na Akva parku na Paliću krajem maja sledeće godine

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас почела сезона скијања на Копаонику се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.