Уз ова три састојка решите се каменца из кувала за воду

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Dec.2022, 18:00

Уз ова три састојка решите се каменца из кувала за воду

Друштвене мреже постале су извор разних трикова и савета за чишћење и одржавање домаћинства, а један трик који би свима могао помоћи је чишћење каменца. Фото: Pixabay/Engin_Akyurt Током времена, кувало за воду акумулира минералне наслаге које могу утицати на укус воде. Откривамо вам трик >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за чишћење кувала за воду са само три састојка и без икаквог напора.
Све што вам треба је сирће, лед и со. Једноставно ставите једну до две шоље леда, једну шољу сирћета и једну кашику соли у кувало за воду и оставите да одстоји сат времена.
Затим једноставно сипајте остатак течности у судопер и видите одличне резултате који су се десили без рибања, сав каменац ће отићи.
Šta uraditi da radijatori bolje greju?

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Уз ова три састојка решите се каменца из кувала за воду се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.