Изложба „Хари Потер“ у Бечу (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Dec.2022, 16:56

Изложба „Хари Потер“ у Бечу (ФОТО)

Изложба „Хари Потер“ слави своју европску премијеру 16. децембра 2022. године у Бечу. Фото: EuroCommPr Интерактивна изложба слави филмове и приче о Харију Потеру, фантастичним зверима и проширеном свету чаробњака укључујући Харија Потера и уклето дете кроз поставке које поштују култне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ликове, тренутке, локације и звери које је створила Џ. К. Роулинг. Посетиоци ће моћи да виде аутентичне реквизите и оригиналне костиме из филмова о Харију Потеру и фантастичним зверима и посете иновативна, импресивна и магична окружења и инсталације.
Хари Потер је оставио јединствен траг у поп култури. Осам блокбастер филмова заснованих на оригиналним причама Џ. К. Роулинг су оживели магичне приче и данас је свет чаробњака један од најомиљенијих светских брендова. Фото: EuroCommPr Фото: EuroCommPr Фото: EuroCommPr „Imagine Exhibitions Inc.“ са седиштем у Атланти је глобални лидер на пољу наративног, импресивног позоришног дизајна, приповедања и стварања висококвалитетних искустава за музеје, брендове и установе широм света. Поред Харија Потера створили су и друге међународно признате изложбе: Титаник, Игре глади, Парк из доба јуре, Angry birds и Даунтонска опатија.
Изложба „Хари Потер“ ће бити отворена до 19. марта 2023. године.
Фото: EuroCommPr Фото: EuroCommPr Фото: EuroCommPr Фото: EuroCommPr Za Božić 25 odsto Bečlija planira da pokloni knjige

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Изложба „Хари Потер“ у Бечу (ФОТО) се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.