Радионица за децу „Лепа реч и гвоздена врата отвара“ у Лединцима

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Dec.2022, 14:51

Радионица за децу „Лепа реч и гвоздена врата отвара“ у Лединцима

У Библиотечком огранку „Ђорђе Арацкић”, у Лединцима, у среду, 7. децембра, с почетком у 18 часова, одржаће се радионица за децу Клуба читалаца Лединци, с темом „Лепа реч и гвоздена врата отвара”. Фото: Pixabay/Olga1205 Деца ће кроз прозне и поетске текстове имати прилику да се упознају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << с правилима лепог читања и управо применом технике изражајног читања сагледају његову важност и за разумевање текста.
Радионицу ће водити Невена Каменар, мастер професорка књижевности и језика, ауторка и реализаторка Клуба читалаца Лединци.
Dečija predstava „Bajka o vitezu bez konja“ sutra u Pozorištu mladih

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радионица за децу „Лепа реч и гвоздена врата отвара“ у Лединцима се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.