Роналдо демантовао да је потписао уговор са Ал Насром

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Dec.2022, 10:56

Роналдо демантовао да је потписао уговор са Ал Насром

Португалски фудбалски репрезентативац Кристијано Роналдо демантовао је да је потписао уговор са клубом из Саудијске Арабије Ал Насром, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP/Jon Super Шпанска „Марка“ је пре неколико дана објавила да је ће Роналдо од првог јануара наредне године >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << наставити каријеру у Ал Насру, а наводно је потписао вишегодишњи уговор по коме ће зарађивати 200 милиона евра по сезони.
Португалија је синоћ изборила пласман у четвртфинале Светског првенства у Катару, пошто је победила Швајцарску 6:1, а Роналдо је ушао у игру тек у 74. минуту.
Португалски фудбалери су по завршетку меча славили са навијачима, а Роналдо је раније отишао у свлачионицу. Новинари су питали капитена португалске репрезентације да ли је потписао уговор са Ал Насром.
„Не, то није истина“, кратко је одговорио Роналдо, а онда је пожелео легендарном бразилском фудбалеру Пелеу да што пре оздрави.
Роналдо се потом огласио на друштвеним мрежама.
„Невероватан дан за Португалију, историјски резултат на највећем светском такмичењу. Сјајан игра екипе која је пуна талената и младости. Наша репрезентација заслужује све честитке. Сан је и даље жив. Идемо до краја“, написао је Роналдо на Инстаграму.
Он је тренутно без ангажмана, пошто је уочи почетка Мундијала раскинуо уговор са Манчестер јунајтедом.
Познати сви четвртфиналисти СП, Португалија декласирала Швајцарску

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Роналдо демантовао да је потписао уговор са Ал Насром се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.