Измене у саобраћају због радова на путевима

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Dec.2022, 09:11

Измене у саобраћају због радова на путевима

ЈП „Путеви Србије“ саопштило је да ће због радова на путевима бити измена у саобраћају на појединим деоницама. Фото: Градске инфо На ауто-путу Е-75, због радова на рехабилитацији надвожњака на петљи Врчин до 30. децембра до 17 часова саобраћај у смеру према Нишу одвија се претицајним >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << саобраћајним тракама, а у смеру према Београду возном и зауставном саобраћајном траком.
На истом ауто-путу код петље Предејане – Владичин Хан, испред тунела Манајле у смеру ка Владичином Хану, одвијају се радови на дилатацијама до 09. децембра.
За саобраћај су затворене возна и зауставна саобраћајна трака, а саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком.
На деоници Бродарево – Жути Кук најављена је обустава саобраћаја због санације одрона од 12. до 14. децембра двократно у периоду од 10 – 12 сати и од 14 – 16 часова.
Након 16 часова деоница ће бити пуштена за саобраћај.
Алтернативни пут за време извођење радова је Коловрат – Јабука.
На деоници Рибариће – Брњак (АП Косово и Метохија), до 07. децембра од 7 до 13 сати најављена је обустава саобраћаја због извођења асфалтерских радова у пуној ширини коловоза.
Алтернативни путни правац је државни пут И Б реда број 31, Рашка – Јариње.
U većem delu Srbije danas kiša, temperature od 4 do 14 stepeni

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Измене у саобраћају због радова на путевима се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.