Јубиларна изложба фотографија „Објективно“

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Dec.2022, 08:28

Јубиларна изложба фотографија „Објективно“

Десета изложба фотографија „Објективно“ биће отворена у петак, 23. децембра у 19;00 сати у Музеју Војводине. Фото: PrtSc/muzejvojvodine.org.rs Овогодишња изложба представља сублимацију радова који су протеклу деценију излагани у оквиру истоимене новогодишње изложбе.
На изложби ће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << бити приказано 160 фотографија од 65 аутора по избору селектора овогодишње, јубиларне изложбе, фоторепортера и уметничког фотографа, Мартина Цандира. На изожбама је током протекле деценије било приказанo више од 600 врхунских радова од 106 реномираних фоторепортера и фотографа. Излагачи су, уз традиционално најзаступљенијe некадашњe и садашњe фоторепортерe Дневника и Мађар соа, дописници великих српских медија из Војводине.
Такође зачајан број радова потписали су и аутори из Војводине који живе у иностранству. Изложбе „Објективно“ су до сада, сем Новог Сада, биле приказане у Кикинди, Сомбору и Нижњем Новгороду. Први домаћин био је Културни центар Новог Сада, а потом је осам пута њен домаћин био Музеј Војводине и музејски саветник Даријуш Самии.
Организатори овогодишње изложбе су Музеј Војводине и Фото асоцијација Војводине.
Izložba i okrugli sto „Domovi kulture u AP Vojvodini“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јубиларна изложба фотографија „Објективно“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.