Ван Гал: Нису ме импресионирали Бразилци

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Dec.2022, 16:54

Ван Гал: Нису ме импресионирали Бразилци

Селектор фудбалске репрезентације Холандије Луј ван Гал изјавио је да га није импресионирала игра Бразила на мечу против Јужне Кореје у осмини финала Светског првенства у Катару. Фото: Танјуг/AP Photo/Luca Bruno Селекција Бразила изборила је синоћ пласман у четвртфинале Мундијала, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пошто је убедљиво савладала Јужну Кореју резултатом 4:1.
„Гледао сам како игра Бразил и читао шта се пише о њима у холандским медијима. Сви причају да њихова игра пршти, да је предивна. Ја сам видео један обичан тим, који игра на контре. Фудбалери Јужне Кореје су нападали, а Бразил је само играо на контранападе. Ништа више“, рекао је Ван Гал за холандску телевизију.
Бразил ће у петак у четвртфиналу СП играти са Хрватском, док ће се Холандија састати са Аргентином.
Tite i Paketa odgovorili Kinu: Ples je naš simbol sreće zbog postignutog gola

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ван Гал: Нису ме импресионирали Бразилци се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.