Вучић на маргинама Самита ЕУ/ЗБ са холандским премијером Рутеом

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Dec.2022, 15:04

Вучић на маргинама Самита ЕУ/ЗБ са холандским премијером Рутеом

Председник Србије Александар Вучић састао се на маргинама Самита ЕУ – Западни Балкан у Тирани са председником Владе Холандије Марком Рутеом којем је захвалио на подршци европском путу Србије. Фото: PrtSc/Instagram/buducnostsrbijeav Вучић је на свом Инстаграм налогу buducnostsrbijeav уз фотографију, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << навео да је имао одличан и срдачан састанак са Рутеом током којег је истакао посвећеност Србије друштвеним и економским реформама.
„Нагласио сам да је за Србију од кључног интереса стабилизација прилика у региону, као и да сам уверен да ће Холандија бити снажан партнер у нашим настојањима да се сва регионална отворена питања решавају путем дијалога“, навео је председник Србије.
Како је додао, са холандским премијером је разговарао и о растућем интересу потенцијалних холандских инвеститора за пословање у Србији.
„Сагласили смо се да ће добри билатерални односи наших земаља посебно ојачати кроз економску сарадњу. Једна од тема били су и први добри резултати које је донело усклађивање нашег визног режима са ЕУ, чиме је већ видљиво смањен талас илегалних миграција“, написао је Вучић.
Нерадни дани у Србији за 2023. годину

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић на маргинама Самита ЕУ/ЗБ са холандским премијером Рутеом се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.