Дејвис и Дурент најкориснији играчи прошле недеље у НБА лиги

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Dec.2022, 13:50

Дејвис и Дурент најкориснији играчи прошле недеље у НБА лиги

Кошаркаши Лос Анђелес Лејкерса и Бруклина ,Ентони Дејвис и Кевин Дурент, проглашени су за најкорисније играче седме недеље у НБА лиги, саопштено је данас. Фото: Танјуг/AP Photo/Jessie Alcheh Дејвис је био најкориснији играч прошле недеље у Западној конференцији НБА лиге. Лејкерси су прошле >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << недеље остварили три победе на четири утакмице, а Дејвис је просечно постизао 37,8 поена и имао 13 скокова и 3,2 блокаде по мечу.
Лејкерси се тренутно налазе на 13. месту Западне конференције НБА лиге са 10 победа и 12 пораза.
Дурент је изабран за најкориснијег играча Источне конференције НБА лиге. Бруклин је прошле недеље забележио три победе и један пораз, а Дурент је имао просек од 33 поена, седам скокова и 5,5 асистенција по утакмици.
Бруклин је тренутно шести на табели Источне конференције НБА лиге са 13 победа и 12 пораза.
Adriana Vilagoš proglašena za „Mladu zvezdu u usponu“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дејвис и Дурент најкориснији играчи прошле недеље у НБА лиги се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.