Русија: Захтев суду да наложи хапшење у одсуству за Верешчук

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Dec.2022, 13:01

Русија: Захтев суду да наложи хапшење у одсуству за Верешчук

Истражитељи Федералне службе безбедности Русије затражили су од московског суда да наложи хапшење у одсуству министарке за реинтеграцију привремено окупираних територија Украјине Ирине Верешчук и првог заменика украјинског министра спољних послова Емине Џапарове, објавио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је данас ТАШ. Фото: Wikimedia Commons Прес служба суда саопштила је руској агенцији да су те две украјинске политичарке оптужене за кршење територијалног интегритета Руске Федерације и да су стављене на међународну потерницу.
Суд је од истражитеља примио захтев за хапшење у одсуству Верешчук и Џапарове, оптужених да су починиле кривично дело из 280. члана, став 2 руског Кривичног законика због кршења територијалног интегритета Русије, саопштила је прес служба суда.
Putin: Evroazija lokomotiva globalnog ekonomskog razvoja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Русија: Захтев суду да наложи хапшење у одсуству за Верешчук се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.