Мицотакис: За напредак ка ЕУ потребно решење у дијалогу

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Dec.2022, 12:01

Мицотакис: За напредак ка ЕУ потребно решење у дијалогу

Грчки премијер Кирјакос Мицотакис истакао је да је за напредак у процесу интеграције у ЕУ важно постићи решење у дијалогу Београда и Приштине. Фото: Танјуг/AP Photo/Petros Giannakouris Мицотакис је, пред Самит ЕУ-Западни Балкан, на питање колико је по безбедност региона, али и ЕУ, важно пронаћи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << брзо решење проблема између Београда и Приштине, истакао да је увек подржавао дијалог.
Нагласио је да дијалог мора да се води у најбољој вери на обе стране.
„Разумемо комплексност тог питања, али смо свесни чињенице да ће све док се оно не реши бити тешко спровести потребан напредак за пуну интеграцију у европску породицу“, закључио је он.
Peking: Održana komemoracija Đang Ceminu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мицотакис: За напредак ка ЕУ потребно решење у дијалогу се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.