Пошта Србије донела Правилник за предност у пружању услуга

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Dec.2022, 11:24

Пошта Србије донела Правилник за предност у пружању услуга

Пошта Србије донела је посебан Правилник подршке положају осетљивих категорија, па предност у пружању услуга имају труднице, корисници са малом децом, особе са инвалидитетом и слабо покретна лица. Фото: Градске инфо “Пошта Србије као друштвено одговорна компанија донела је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Правилник којим се уређује предност у пружању услуга трудницама, корисницима са малом децом, особама са инвалидитетом, као и слабо покретним лицима, у свим објектима широм Србије”, рекао је Тањугу в.д. директор Поште Србије Зоран Ђорђевић.
„То јесте у нормалним околностима и део основног васпитања и у 99 одсто случаја се ово и примењује, али постоје изузеци када се створе редови, када дође до проблема и због тога смо донели Правилник”, рекао је Ђорђевић.
Жеља нам је, истиче, да се и друге друштвено одговорне компаније придруже овој акцији”.
“У пословницама Поште Србије налазе посебне налепнице видно истакнуте на улазу у објекат, као и на шалтеру у објекту”, рекао је Ђорђевић.
Он је подсетио да наградни дечији литерарни и ликовни конкурс Поште Србије „Писмо Божић Бати” траје до 31. децембра.
„Позивамо сву децу узраста до 12 година из целе Србије да у сусрет празничним данима опишу, нацртају, насликају, дочарају и покажу нам сву своју креативност на тему Божићно јутро”, рекао је Ђорђевић.
Zahvaljujući Srbiji opao broj iregularnih migranata u Austriji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пошта Србије донела Правилник за предност у пружању услуга се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.