Грешка коју сви праве када додају лук у јело: Због тога постаје горак и тежак за пробаву

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Dec.2022, 11:07

Грешка коју сви праве када додају лук у јело: Због тога постаје горак и тежак за пробаву

Бели лук је неизоставан додатак многих јела. Фото: Pexels/skitterphoto Бели лук је једна од омиљених намирница људи са ових простора, због тога га многи додају у разна јела. Али, главно правило које треба увек да имате на уму јесте да се бели лук додаје пред крај припреме јела.
Пржење >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << белог лука на самом почетку спремања пожељно је у случају припреме малог броја јела, попут спанаћа. Али, и тада не смете убацивати бели лук у врело уље јер ће изгорети великом брзином. Тако постаје горак и тежак за пробаву.
Температура се дуго одржава на високом нивоу код тигања са дебљим дном, па кад додајете бели лук у јело, померите тигањ са шпорета чим лук поприи злтну боју.
Бели лук је моћна намирница која можа помоћи при мршављењу, а поседује и лековита својства.
Po čemu se razlikuju lager, ejl i staut piva?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Грешка коју сви праве када додају лук у јело: Због тога постаје горак и тежак за пробаву се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.