Орбан подржао изјаву Макрона о различитом утицају рата у Украјини на ЕУ и САД

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Dec.2022, 09:01

Орбан подржао изјаву Макрона о различитом утицају рата у Украјини на ЕУ и САД

Мађарски премијер Виктор Орбан позвао је на ревизију санкција уведених Русији и подржао изјаву француског председника Емануела Макрона да је цена сукоба у Украјини различита за ЕУ и САД, иако се придржавају истих принципа. Фото: Танјуг/AP/John Thys, Pool Photo „Председник Емануел Макрон >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је у праву: цена руско-украјинског рата није иста са обе стране Атлантика. Ако желимо да европска индустрија опстане, морамо брзо да решимо европску енергетску кризу. Крајње је време да се поново преиспитају санкције“, написао је Орбан на Твитеру.

Макрон је 4. децембра у интервјуу за америчку ТВ ЦБС изјавио да Брисел и Вашингтон плацају различиту цену санкција наметнутих Русији, због рата у Украјини, преноси ТАСС.
Он је рекао и да су потрошачи у земљама ЕУ принуђени да плацају високе цене за енергене који се увозе из САД, што негативно утиче на односе и утиче на конкурентност европских земаља.
Маск пита кориснике Твитера: Да ли треба помиловати Асанжа и Сноудена?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Орбан подржао изјаву Макрона о различитом утицају рата у Украјини на ЕУ и САД се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.